L’Ajuntament de Xàtiva lamenta la informació “interessada i sesgada” del PP respecte als excrements canins

  • Des de la regidoria de Medi Ambient es considera lamentable la crítica farcida de mentides i despropòsits llançada pels populars

COMUNICAT (resposta a la informació del PP de Xàtiva on denuncia “el descontrol” per excrements en via pública):

Una vegada més assistim a l’esperpent i la desqualificació més baixa per part del Partit Popular de Xàtiva.

En primer lloc, és lamentable llançar acusacions contra la gestió de l’actual equip de govern sense aportar dades però encara és més deplorable utilizar de manera interessada i sesgada un informe on en cap moment es posa en entredit la gestió de Pilar Gimeno o el seu departament.

D’altra banda, no és cert que amb el govern popular disminuíren les reclamacions. No hi havia reclamacions perquè no es donava curs a les instàncies ni s’utilitzava la Línia Verda. Amb dades, i no amb “apreciacions”, el temps mig d’espera per resoldre una incidència al 2014 superava els 385 dies. L’actual govern l’ha reduït 20 vegades.

En tercer lloc, el Partit Popular deuria preguntar-li a l’anterior gestor de Parcs i Jardins i conegut regidor de la seua formació com va facturar 22.000€ l’empresa encarregada del Cens Caní sense tindre contracte vigent amb l’Ajuntament. Estes factures amagades a calaixos no han ajudat a reactivar el servei en tant que l’actual equip ha hagut de fiscalitzar tot el procés abans de tornar a adjudicar el servei. Això sí que ho diu l’informe.

Per últim, assenyalar que, el sistema de cens caní i anàlisi d’ADN no serà mai utilitzat per l’actual equip de govern com a eina recaptadora i que, per tant, gràcies als avisos de la Línia Verda es pot incidir en zones problemàtiques i optimitzar els recursos. Per tant, seria convenient que, en lloc de vesar mentides sobre la gestió de Gimeno, els populars s’adreçaren a la Línia Verda per contribuir a mantindre Xativa neta com fa la resta de veïns i veïnes de la ciutat.