L’Ajuntament de Xàtiva ofereix viatges joves a la neu amb destinació a Javalambre, Sierra Nevada i Grandvalira

  • Joventut programa una variada oferta per a la pràctica d’esquí durant els mesos de desembre, gener i febrer

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa la campanya de viatges joves a la neu per a aquest hivern. La primera eixida es realitza el 28 de desembre a l’estació de Javalambre, a Terol, que es tornarà a repetir el 26 de gener i 2 de març. Aquesta eixida és d’anada i tornada el mateix dia. Sol ser aprofitada per aquells que vulguen iniciar-se en la pràctica d’aquest esport.

El seu preu és de 55€ amb Carnet jove i 75€ adults. Els serveis inclosos són autocar des de Xàtiva, forfait d’un dia, assegurança de viatge i d’esquí, material d’esquí, suplement de classes d’esquí (17 € per persona) i descompte de material (6 €).

Per a després de Nadal, trobem el primer cap de setmana a Granada/Sierra Nevada, del 18 al 20 de gener, amb un preu de 185€/225€ amb carnet jove i 210€/240€ per a adults. Inclou autocar des de Xàtiva, hotel, 2 dies de fortfait, assegurança de viatge i neu, descompte sense forfait, assegurança d’esquí (80 €), suplement d’habitació doble (15 € per persona), material de 2 dies: complet 36 € Ski/46 € Snow (Casc 8 €).
El segon cap de setmana és del 15 al 17 de febrer a Andorra/Grandvalira, amb un preu de 199€ amb Carnet Jove i 220€ adults. Inclou autocar des de Xàtiva, hotel, forfait de dos dies, assegurança de viatge, descompte sense forfait i assegurança d’ esquí 80 €, suplement d’habitació doble (15 € per persona), material 2 dies: complet 36 € Ski/ 46 € Snow (Casc 8 €).