L’Ajuntament de Xàtiva rep a les últimes incorporacions de l’Avalem Joves Plus

  • Les treballadores s’ubicaran als diferents departaments de l’Ajuntament durant el període d’un any

Dilluns tenia lloc la rebuda de la resta de joves que durant un any treballaran a l’Ajuntament de Xàtiva gràcies al Programa Avalem Joves Plus, pla del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF). L’objectiu d’aquest programa amb el que l’Ajuntament comptarà durant un any amb un centenar de nous treballadors, és millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys, proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove de l’administració pública.

Aquestes últimes incorporacions serviran per cobrir els llocs de treball de conserge, monitora de temps lliure, tècnica superior d’administració i finances, treballadora social i altre lloc amb tasques d’Informació i Documentació.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha aprofitat per donar-les la benvinguda en nom de la corporació municipal: «Esperem que vaja molt bé i us desitgem una bona feina. Hem posat moltes expectatives en aquest Programa, perquè aconseguir tindre cent persones més a l’Ajuntament per a nosaltres és un repte».

El Programa Avalem Joves generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat Valenciana i disposarà d’una inversió de més de 100 milions d’euros, finançats gràcies al Fons de Garantia Juvenil de la Unió Europea, dels quals Xàtiva ha percebut 1.056.774’72 euros.