L’Alberg Perú d’Ontinyent aconsegueix el 80% d’ocupació als seus tres primers mesos

 

  • L’Ajuntament destaca el salt “qualitatiu i quantitatiu” de l’oferta turística de la ciutat amb la posada en marxa d’aquesta infraestructura

AJUNTAMENT

Els tres primers mesos de funcionament de l’Alberg Perú d’Ontinyent, entre l’agost i l’octubre, s’ha saldat amb una mitjana del 80% d’ocupació durant els caps de setmana, xifra que ascendeix al 100% en el cas del mes d’agost. Aquestes instal·lacions entraven en funcionament després de nombroses gestions per part del Govern d’Ontinyent, que permetien el passat 30 de juliol posar en marxa un alberg que ha comptat amb una inversió de al voltant de 1,3 milions d’euros des de l’any 2004 en distintes actuacions, i que, destaquen, “ha permès a la ciutat fer un salt qualitatiu i quantitatiu a la seua oferta turística, i un gran pas endavant al foment del turisme jove i familiar”.

De fet, segons s’ha confirmat des de l’empresa adjudicatària de la gestió, els grups organitzat de joves han estat els que més van fet ús de l’alberg, que ja han registrat nombroses reserves de cara a 2015.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat que l’Alberg Perú “situa a Ontinyent al mapa del turisme jove i de l’excursionisme escolar i familiar, amb uns preus competitius i en unes instal·lacions còmodes i accessibles per a tots”. A més de la seua completa remodelació, una de les claus de la bona acollida és aquest llistat de preus, ja que va des dels 12 euros la nit als 15 euros amb esmorzar. L’alberg disposa de 72 places, distribuïdes en 12 habitacions de sis places cadascuna d’elles; una cuina totalment equipada i una sala de televisió. A la part exterior, el fet de tenir una zona de pícnic a l’aire lliure i envoltada d’arbres, li dóna a l’alberg la possibilitat d’oferir diferents variants, segons l’època de l’any i segons les prioritats dels visitants.