L’Alcúdia de Crespins celebra per segon any la campanya nadalenca d’incentivació del comerç local

L’Alcúdia de Crespins celebra de nou la campanya nadalenca amb tot el seu comerç local. Una iniciativa pensada des de la regidoria de Comerç i l’Agència de Desenvolupament Local per potenciar i ajudar el comerç del municipi. Per això es sortejaran multitud de regals oferits pels propis comerciants, així com tres grans premis en metàl·lic a consumir en les botigues que participen a la campanya. Hem parlat amb Javier Sicluna i Isabel Pedrón, que ens han donat tots els detalls.

 

Javier Sicluna, alcalde de la localitat

“Volem fidelitzar la compra en els comerços de l’Alcúdia per potenciar l’economia local”

Després de l’èxit de la primera edició, torna de nou la campanya nadalenca per ajudar al comerç local.

la foto (1)Així és, malgrat que la crisi afecta a tots, el que nosaltres volem és que tots els diners que es vulguen gastar els nostres veïns ho facen als establiments del nostre poble. Tenim tot tipus de comerços de qualitat per realitzar les millors compres, cobrim totes les àrees. En l’últim any hem tingut més de 30 noves empreses, fet que ens fa veure que està creixent no sols en industria sinó també en comerç, i el nostre treball en l’Ajuntament és fomentar aquest sector.

Hi han també comerços que destaquen i que s’han convertit en referència dins de les poblacions de la zona.

Exacte, i per aquest motiu hem repartit uns cupons entre els comerços que ells entregaran per premiar als seus clients i amb els que, a més dels diferents descomptes, es realitzaran uns sortejos. Volem fidelitzar aquesta compra en els comerços de l’Alcúdia per potenciar l’economia local.

A més del sorteig, hi han dos premis econòmics grans on el afortunat els podrà gastar al poble.

Sí, serà una rifa pública i, junt al sorteig de productes, tindrem també uns premis econòmics a gastar en comerços de l’Alcúdia. Volem també impulsar l’alegria, fer reviscolar aquest sector i, en definitiva, tot el nostre poble. Els diners es reparteixen, van als nostres veïns, i aquests veïns els reinverteixen en altres establiments del poble.

S’ha pensat en revitalitzar la vella associació de comerciants?

Aquest associació va nàixer per inquietud dels propis comerciants i es va fer un avanç important. A mi sí que m’agradaria que es creara un grup per potenciar-se a sí mateixos i per treballar juntament amb l’Ajuntament. Per aquest motiu hem de comptar amb gent amb voluntat i amb ganes de treballar altruistament.

Creu l’alcalde que l’Alcúdia pot ser una marca a nivell comarcal?

Estem al centre de la comarca, molt ben comunicada per carretera i ferrocarril… la nostra intenció és que açò siga una empenta i convertir-nos en un referent per al futur comercial de la Costera.

 

Isabel Pedrón, regidora de comerç

“Volem ajudar i recolzar els comerciants locals”

Una iniciativa que es repeteix per segon any i per la que ha insistit moltíssim.

la fotoSí perquè és una manera d’incentivar el comerç local. La nostra idea és aquesta, ajudar i recolzar els comerciants i per aquest motiu hem posat de nou aquesta campanya de Nadal.

És essencial que els diners es queden al poble?

L’Ajuntament el que fomenta és la venda en tots els comerços de la localitat. Nosaltres considerem que per a millorar en aquest aspecte els diners tenen que estar en el poble i que revertisquen directament en les persones que inverteixen en la campanya.

Què li demanaria a aquesta segon edició de la iniciativa?

Que hi haja molta participació per part de la ciutadania, igual que en els comerços. Pensem que estan molt desanimats ja que l’any passat van participar més que enguany i açò naix exclusivament en ajudar-los a ells i que es donen a conèixer en el poble.

 

cartell nadal 10uni