L’Alcúdia de Crespins constitueix la Junta Local de Seguretat

Durant aquesta setmana, el subdelegat de govern junt amb l’alcalde Roberto Granero van constituir la Junta Local de Seguretat de l’Alcúdia de Crespins.

La cita va comptar amb la presència dels principals representants de la Subdelegació de Govern i els cossos de seguretat com la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de la Policia i Policia local. Es van revisar i van programar la coordinació entre forces de seguretat per a poder desenvolupar el treball diari i garantir la seguretat ciutadana del municipi. 

La constitució de la junta s’emmarcava dins de l’estratègia del regidor de seguretat ciutadana Pepe Garrigós l’objectiu de la qual pretén reforçar la prevenció en matèria de seguretat ciutadana a nivell local, atallar el vandalisme, coordinar i garantir el compliment de les mesures judicials de protecció a les víctimes de violència de gènere.

Les propostes del primer edil es basen en reforçar les zones més sensibles del municipi, incrementar la vigilància nocturna i augmentar la coordinació entre els dispositius de la Guàrdia Civil i la Policia Local per a aconseguir una major efectivitat.

Les juntes locals de seguretat són una ferramenta fonamental per a la coordinació entre forces de seguretat de l’Estat i els cossos de Policia Local.