L’Alcúdia de Crespins dóna el tret d’eixia a les seues Festes Majors

  • L’alcalde, Roberto Granero, i la regidora de Festes, Yasmina García, conviden a tots els veïns i veïnes de la comarca a gaudir dels actes que s’han programat i que inclouen activitats per a tots els públics

En la localitat de l’Alcúdia de Crespins ja ha començat a gaudir de les Festes Majors. La màxima representant de les festes d’enguany, Marta Bonilla, així com les festeres Cristina Ibáñez, Andrea Maria Pedrón, Verónica Rodríguez, Maria Revert, Carla Llácer i Marina Rico; i els festers Pepe Mestre, Javi Llácer i Guillermo Bonany, ja ho tenen tot a punt per a viure d’una manera molt intensa i especial l’edició de les Festes Majors d’enguany després de l’acte de presentació el darrer dissabte.

Aquest és un dels actes més emotius de tots els que formen part de l’extens programa que s’ha organitzat per a enguany. La presentació, que se va celebrar a la plaça de l’Ajuntament i era d’accés gratuït, donava inici a les 20 hores amb el passacarrer i recollida de les festeres i festers 2016, de la festera major de 2015, Berta Gallego, i de la de 2016, Marta Bonilla. Al voltant de les 21 hores arrancava la presentació. Durant l’acte protocol·lari la festera de l’any passat coronava a la d’enguany, convertint-la de manera oficial en la màxima representant de les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins per a 2016 així com també es va fer un reconeixement a la festera de fa 25 anys.

Seguidament, als patis de les escoles municipals, es va celebrar el sopar de gala. Divendres, com a acte previ a la presentació oficial, va tenir lloc la tradicional Serenata a les festeres i festers de 2016 i a la seua festera major.

Ara, es dona el tret d’eixida a 10 dies replets d’activitats on se celebraran al voltant de 100 actes per a tots els públics. Aquest municipi de la Costera podrà gaudir d’activitats com a concerts, obres teatrals, competicions esportives, sopars, actes religioses i activitats per als més menuts, entre altres.

La regidora de Festes, Yasmina García, ha destacat les novetats d’aquesta edició i ha manifestat que tenen com a objectiu “arribar al públic de totes les edats tenint molt en compte als més menuts i deixant temps per a les activitats culturals que enguany, per primera vegada, tindran una pes especial amb la celebració del circuit artístic del proper 8 de setembre que inclourà una exhibició de graffiti, la projecció d’un documental i un concert de jazz a la plaça de la Generalitat”. La responsable de festes ha volgut destacar la gran participació dels membres de la comissió de festes en l’elaboració del programa d’actes.

L’alcalde de la localitat, Roberto Granero,  ha volgut convidar a tots els veïns de la comarca a formar part d’aquestes festes ja que hi ha activitats per a tots els públics i per a tots els gustos.

A LA NOSTRA EDICIÓ EN PAPER, PROGRAMA D’ACTES COMPLET