L’Alcúdia de Crespins fomenta l’ocupació

Javier Sicluna, alcalde de la localitat, ha aconseguit i ha fomentat l’ocupació amb 2 tallers d’ocupació contractant a mes de 70 persones i més de 60 becaris en el període de 5 anys, a part de tots els programes de treball-formació del Servef amb més de 30 ocupacions més.

El Grup Municipal Popular afirma que ha sigut una constant de l’alcalde la creació d’ocupació, amb polítiques de formació amb cursos dirigits a persones i empresaris a través de l’Agència de Desenvolupament Local, fomentant l’acte emprenedor i la formació d’adults amb l’Escola d’Adults amb més de 300 alumnes inscrits.

La població en demanda d’ocupació són exactament 714 persones, sent població activa des dels 16 anys fins als 64 anys la quantitat de 3.545 persones: açò indica que l’índex de desocupació a L’Alcúdia de Crespins és del 20.6%, xifra que correspon a les dades del Servef.

Així mateix, des del departament de contractació de l’ajuntament s’han gestionat amb diligència totes les noves altes d’empreses, per a crear ocupació.