L’Alcúdia de Crespins inicia les obres per a construir el pas subterrani de vehicles

  • L’actuació es valora en 365.176 euros i està costejada pel Pla de Serveis i Obres Municipals que depèn de la Diputació de Valencia

L’Alcúdia de Crespins ha iniciat aqusta setmana les obres per a la construcció del pas subterrani per a vehicles. Així doncs, amb això comença la primera part de l’última fase, la 3.1, que persegueix la construcció de rampes per al trànsit rodat en les vies del tren així com la integració d’aquesta obra en l’entorn urbà. Després s’executarà la fase 3.2 i, finalment la 3.3 que consistirà a la urbanització de les places Pintor Sorolla i Mariano Benlliure. L’actuació està valorada en 365.176 euros i està costejada, en gran part, pel Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) dependent de la Diputació de València. La resta depèn del consistori municipal entre els quals es troben els 75.000 euros per a executar la remodelació de les places afectades per les obres.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigos, manifestava dilluns que “és un dia molt feliç per a tots els veïns del municipi ja que les obres per a construir les rampes han començat”. “Amb aquesta actuació complim allò que vam prometre a l’inici de la legislatura que el govern de Javier Sicluna volia separar amb un mur i una passarel·la aèria que era molt perillosa”, ha matisat el primer edil. “Per tant, tot l’equip de govern estem orgullosos que les obres s’hagen executat tal com estaven previstes”.

Per part seua, el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Jordi Caparrós, explicava que les obres “es prolongaran durant cinc mesos”. A més, l’edil subratllava les paraules de l’alcalde i afegia que amb aquestes obres “hem demostrat a l’anterior equip de govern que podem fer les coses de manera molt diferent sense cedir davant cap administració, al marge de la grandària o el color polític ja que la nostra prioritat se centra en lluitar pel nostre poble”.