L’Alcúdia de Crespins llança una campanya per visibilitzar la diversitat

  • La Regidoria d’Igualtat ha realitzat polseres la bandera del col·lectiu LGTBI+ per a participar al concurs fotogràfic

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins llança, per segon any, la campanya de sensibilització “Fem Visible la Diversitat 2019”. L’acció té com a objectiu conscienciar i mentalitzar a la ciutadania sobre la importància de la diversitat existent en el món de les relacions afectives amb independència de la procedència i orientació de les persones.

Així doncs, des de l’àrea gestionada per Maite Juan, s’han elaborat unes polseres amb els colors de la bandera del col·lectiu LGTBI+ i s’han repartit per diversos punts del municipi perquè totes aquelles persones interessades puguen participar en un sorteig que es realitzarà el pròxim 28 de juny, data que coincideix amb la celebració de l’Orgull LGTBI+. Els participants hauran de realitzar una foto on aparega la polsera i hauran de pujar-la a les xarxes socials Facebook i Instagram amb l’etiqueta #FEMVISIBLELADIVERSITAT2019 i esmentant el perfil de l’Ajuntament en les seues publicacions.

La Regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha explicat que la campanya “va tindre molt bona acollida l’any passat i és per això que hem volgut repetir-la”. “El nostre objectiu és fer una Alcúdia de Crespins més diversa, respectuosa i inclusiva entre totes i tots”, ha puntualitzat Juan.