L’Alcúdia “lluitarà” per mantenir el nom a la seua estació de tren

L’Alcalde de L’Alcúdia de Crespins ha presentat una moció perquè es mantinga la denominació a l’estació de tren que està en el seu municipi. Una estació amb més cent cinquanta-quatre anys d’història i que milers de veïns han pogut utilitzar en tot aquest temps. Parlem l’estació de L’Alcúdia de Crespins. Per aquest motiu es va editar fa uns anys el llibre “150 anys de l’arribada del ferrocarril a L’ Alcúdia de Crespins”.

Durant molts anys han hagut diferents conflictes amb aquesta denominació amb la veïna població de Canals. Però la voluntat ferma de tots els alcaldes d’aquest municipi ha sigut lluitar perquè aquest nom de l’estació de L’Alcúdia de Crespins perdurara en el temps permanentment, fins i tot amb pressions importants d’altres administracions.

L’Alcúdia de Crespins desitja en un acte de posició i de fermesa dels Grups Municipals de la Corporació Municipal, que per sempre aquesta estació es denomine com fins, estació de L’Alcúdia de Crespins.

Aquesta moció es remetrà l’acord plenari de l’Ajuntament a les diferents administracions d’ADIF, Delegació de Govern, Generalitat Valenciana i Diputació Provincial de València.