L’Associació de Comerciants de la Font reparteix 1.125 euros en premis en la seua campanya de Nadal

• La campanya es repeteix des de fa cinc anys amb la col·laboració de la regidoria de promoció econòmica per agrair la fidelitat dels clients amb el xicotet comerç.

L’Associació de Comerciants i la Regidoria de Promoció Econòmica de la Font de la Figuera ja ha lliurat els seus premis derivats de la campanya de Nadal. Una sèrie d’accions enfocades a incentivar el consum en els diferents comerços de la població que ha repartit un total de 1.125 euros dividits en 15 premis de 75 euros, els quals podran canjejar per productes o serveis en aquests mateixos comerços.

El lema escollit per a aquesta campanya era: “Xicotet comerç. Amb garantia de qualitat” i amb ell han volgut recordar, d’una banda, que tot i ser xicotets comerços, el seu horari d’atenció al client és ampli, potenciant d’aquesta manera la seua alta disponibilitat sense renunciar per això a productes de qualitat. Tot això sense eixir de la població.

Tal com ha manifestat la presidenta de l’Associació de Comerciants local, Monserrat Vila i Lorente, “és una bona forma de premiar la confiança i fidelitat dels nostres clients, alhora que incentivem el comerç local. La calidesa que trobem en els comerços “de tota la vida ” no pot comparar-se a les grans superfícies”.

El regidor de promoció econòmica i local i portaveu de l’ajuntament de la Font, Vicent Muñoz, ha assegurat: “comprar a la Font de la Figuera aporta avantatges que no trobem en les grans superfícies, com la confiança i l’estalvi en gasoil o gasolina. En general, ens coneixem tots i el comerciant aporta un tracte més proper al consumidor. És important posar en valor els llocs de treball que es mantenen en fomentar el xicotet comerç, que és, al cap i a la fi, el que també dóna vida al poble”.