L’Associació Musical Canalense enceta la programació de “El Pati”

El concert Brass Band de l’Associació Musical Canalense encetarà divendres la programació de la proposta El Pati: Canals Cultural. A les 22 hores, al pati del CEIP José Mollà, es podrà gaudir de la primera de les nits d’aquesta iniciativa que farà la cultura la protagonista de l’estiu a Canals. Serà amb entrada gratuïta i totes les mesures de seguretat.

La música serà la gran protagonista, amb diverses actuacions de les bandes del poble. A més, es reprendrà el Festival So XXI, ajornat per l’Estat d’Alarma, amb dos espectacles: la pel·lícula silent amb música en directe El Gabinet del Dr. Caligari i el concert de percussió Beatesscence-20.

També s’han reprogramat dues de les clàssiques Nits al Túnel estivals: l’espectacle Entrecordes dels guitarristes Ausiàs Parejo i Pedro Navarro i Arrels de Nacre, una proposta que barreja jazz, música clàssica i flamenc.

“El Pati: Canals Cultural” es completarà amb l’espectacle infantil Royal Circ i amb la gal·la per a tots els públics Fem Poble, on un reconegut actor valencià contarà tot allò que ha aprés del poble, de la seua història i de la seua gent.