L’Echegaray apura la venda de les últimes 100 localitats per a la representació de “Mi primer Vivaldi”

  • L’obra que aproparà la música clàssica als més menuts tindrà lloc el proper 7 d’abril i és una idea original del violinista Ara Malikian

L’espectacle “Mi Primer Vivaldi” arriba a Ontinyent el proper diumenge 7 d’abril a partir de les 18 hores. La representació apura la venda de les últimes 100 localitats que encara es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l’inici de la funció amb un cost de 8€ l’entrada general (6 euros en descompte).

La regidora coordinadora de Política per a les persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en destacar “la importància de transmetre el gust per la cultura a les generacions més menudes. Volem seguir fomentant l’hàbit de l’assistència al teatre entre totes les edats, i en esta línia va aquesta representació que, a més, donarà a conèixer a un dels grans compositors”, destacaven.

Aquesta obra que és una idea original del violinista Ara Malikian –encara que no actua en este espectacle – té com a objectiu portar la música clàssica als més menuts passejant per les diferents estacions del compositor venecià. D’esta manera, el públic assistent viurà l’experiència de la música d’una manera lúdica i eloqüent, explicant i dramatitzant abans de cada moviment els sonets que Vivaldi va redactar.