L’EJF Electricitat Xàtiva perd a casa de l’Huracán Manises Acuasport

Després de guanyar amb solvència els dos últims partits a casa, l’EJF Electricitat Xàtiva FS visitava el feu d’un dels millors equips de la categoria, l’Huracán Manises Acuasport.

Com es preveia, la primera part va començar amb l’equip xativí defensant en mitja pista i amb un Huracán Manises Acuasport amb el control de la pilota i realitzant possessions llargues, esperant les seues opcions. Després d’encaixar dos gols, l’equip visitant, tocat, era incapaç de generar perill. I en açò va arribar el 3-0, aprofitant una distracció defensiva.

La segona meitat, va començar amb un EJF pressionant més amunt, fruit d’açò van aconseguir recuperar diversos balons que podrien haver acabat amb algun gol, però que es van quedar en res. I el primer a colpejar de nou va ser l’equip local aconseguint el 4-0. Els xativins no van parar en la seua obstinació i seguien robant pilotes compromeses, però aquestes ocasions es diluïen. No era el dia. Finalment, es va arribar al 5-1.

El pròxim partit serà a Xàtiva davant el Sueca amb ganes de refer-se de l’engruixada l’àmplia derrota en plena lluita a la zona baixa.