L’equilibri de l’equip, principal preocupació de Sandroni

L’Olímpic es desplaçarà hui a les Illes Balears per enfrontar-se aquest diumenge, a les 12h, l’Atlètic Balears, al Son Malferit, camp que es reinaugura després de la seua remodelació. Tots dos equips van iniciar diumenge la lliga amb derrota. L’àrbitre del partit davant el At.Baleares serà David Jesús Pinto Herrero, del col·legi de Tenerife.

L’Olímpic comptarà amb dues novetats respecte a l’anterior jornada ja podrà jugar el sancionat Valiente qui podria debutar amb l’Olímpic aquest diumenge. Valiente, migcampista defensiu, pot ser el complement per a jugadors més creatius com Toni Vela o Diego Jiménez, aportant “equilibri” al centre del camp. També Alejandro Sandroni podrà comptar amb l’últim fitxatge, Àlex Cortell. El jugador va entrenar ja dimecres amb el seu nou equip. El davanter va jugar al filial valencianistes les últimes dues temporades i arriba al CD Olímpic per reforçar el joc ofensiu de l’equip. Abans de convertir-se en jugador de Mestalla Cortell va passar per equips com FBM Montcada, Alboraia UD, Excelsior Mouscron (Lliga Belga), Riba-roja CF i UD Alzira.

Sandroni no podrà comptar amb el quatre jugadors que es van perdre el primer partit de lliga per diferents molèsties físiques: Rifaterra, Pepín, Álex Vaquero i Pablo Revert. El primer d’ells, Rifaterra, serà baixa durant alguns setmanes a l’haver-li tret líquid del genoll i haver de començar ara un procés de recuperació augmentant a poc a poc la càrrega de treball. Pablo Revert segueix un tractament que endarrerirà a mínim una setmana la seua tornada al camp d’entrenament. Pepín i Álex Vaquero estan entrenant de manera individual i podrien incorporar-se al grup la propera setmana. Excepte sorpreses Sandroni comptarà amb 17 jugadors, un d’ells quedarà fora de la convocatòria.

Per part del Balears, sens dubte serà un partit especial per a Nando Ramon, ja que durant les últimes tres temporades ha militat en el conjunt xativí. El jugador va marcar els dos gols del seu equip davant l’Huracán la passada setmana. Nico López podrà comptar amb Cristian Sánchez, que es va perdre el primer partit per sanció, i amb Alfonso Artabe, que ja s’ha recuperat de la seva lesió. En canvi segueixen de baixa per diferents molèsties Mairata i Fullana.

El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard Cabot, farà la sacada d’honor per inaugurar les obres de reforma dutes a terme en el camp de futbol de Son Malferit. El camp ha estat de propietat municipal fins a aquest any, quan ha estat adquirit per la Federació Balear de Futbol. Situat a Palma de Mallorca està dotat de gespa artificial i el seu aforament és d’uns 700 espectadors.