Les bandes de música de Canals, declarades entitats d’especial interés municipal

  • “Passem a l’acció bonificant a les bandes un tribut tan important com és l’IBI”, afirma el regidor Toni Orea

Les bandes de música de Canals han estat declarades entitats d’especial interés i utilitat municipal per tot el que aporten al municipi. Aquest reconeixement es concretarà en una bonificació de la contribució dels locals de les dues bandes de música de Canals de fins al 80%.

Toni Orea, regidor de l’àrea econòmica municipal declarava que “en aquest acte fem un just reconeixement a les societats musicals del nostre poble per la seua gran aportació cultural i musical”. Orea defensava que “ara ja no només ens quedem en bones paraules, sinó que passem a l’acció bonificant a les bandes un tribut tan important com és l’IBI”.

Pel regidor Toni Orea es va fer referència al plenari que la bonificació està plenament justificada, al ser associacions sense ànim de lucre, que formen part del patrimoni immaterial de Canals, on de forma directa o indirecta estan involucrades una gran part de les famílies de Canals.

Per la seua part Celia Ibáñez, regidora de Cultura, valorava de “molt positiva aquesta bonificació”. A més afegia que “teníem des de l’Ajuntament este deute pendent amb les bandes per tornar-los una mica del que és la seua gran aportació al poble”.