Les bases recolzen a la nova gestora del Partit Popular de Xàtiva

  • Aquesta setmana s’ha celebrat la primera reunió amb militants i simpatitzants

En la vesprada del dijous, les altes temperatures que es van abrasir els carrers de Xàtiva, no van ser excusa perquè els nombrosos membres del Partit Popular de la localitat acudiren a la primera reunió-col·loqui promogut per la seua nova junta gestora.

En aquest nou cicle intern que ara s’inicia, es va voler mostrar a l’afiliat i simpatitzant com es va a desenvolupar l’acció del partit fins que arribe, probablement a la primavera, el 7è congrés local en el qual les bases podran triar al seu nou president juntament amb el seu equip de treball.

Concretament la reunió es va dividir en tres grans blocs: actualitat política local en la qual es va informar a les bases de la formació d’aquesta nova gestora i la seua dedicació al partit. Així mateix, Mª José Pla va explicar les línies d’actuació del grup popular en l’oposició a l’actual tripartit i va destacar les intervencions dels regidors en el ple celebrat el 4 de juliol. Finalment es van abordar els nous processos de participació de les bases en el Partit Popular. En aquest sentit, Vicente Boluda va explicar com obrir nous canals de participació de l’afiliat i entre altres mesures es va presentar un mòbil on poder canalitzar totes les peticions de l’afiliat cap al partit, obrint així una nova forma de comunicació.

Les bases, conscients d’aquesta nova etapa, van recolzar a la nova gestora destacant “l’aire fresc i renovat que s’imposa en el partit local i assumint un fi de cicle representat en la figura de Jorge Herrero”, segons han afirmat a L’Informador.