Les Dominiques mostren la seua solidaritat

  • Han lliurat 374 quilos d’aliments a la Consolació

Els alumnes de 2n d’ESO de les Dominiques van portar els aliments arreplegats al Convent de la Consolació. Les monges van agrair aquesta iniciativa i van elogiar aquest acte de solidaritat de les famílies.

Des del col·legi han volgut també agrair a totes les famílies, professors i alumnes i, felicitar-los per l’èxit d’aquesta campanya. En total han sigut 476 unitats de productes, 374 quilos d’aliments. “Enhorabona a tots, ja que sense la vostra col·laboració, no es podrien engegar aquestes propostes tan necessàries i importants per a la gent més necessitada de la nostra localitat”, afirmen des del centre.

D’altra banda, la passada setmana aquest centre va arreplegar la placa que el certifica com a col·legi participant del programa “Beda”. Aquest programa ajuda a la millora de l’aprenentatge de l’anglès en les aules, implantant de forma gradual l’ensenyament trilingüe en els col·legis, reforçant i ampliant determinats aspectes de la vida educativa lingüística del currículum i de l’entorn escolar.