Les festes de Sant Antoni de Canals, cap al reconeixement nacional

  • Aquesta setmana s’ha donat un nou pas per aconseguir la denominació de Festes d’Interés Turístic Nacional

La Regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals continua avançant en el camí iniciat per aconseguir que les festes patronals Sant Antoni Abat de Canals siguen catalogades festes d’Interés Nacional. Aquests treballs segueixen les directrius marcades des de la darrera reunió que la regidora de l’àrea, Cèlia Ibáñez, i l’alcalde, Ricardo Requena, van dur a cap amb el Secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, on els representants canalins li van traslladar la petició que Canals fóra valorada favorablement per part de l’àrea autonòmica de turisme i així continuar el procés de petició al Ministeri.

Ha sigut en aquests dies quan l’àrea tècnica del departament de Turisme de l’Ajuntament de Canals ha fet arribar tota la documentació a l’Agència Valenciana de Turisme. Ara, s’espera que siga valorada i posteriorment enviada al Ministeri de Turisme on, en cas d’estar tot correcte, es donaria el vistiplau a la petició que la festa gran del municipi fóra d’interés nacional amb la repercussió que això suposaria per al municipi.

En paraules de a regidora , Cèlia Ibàñez, “continuem lluitant per aconseguir la denominació de Festa d’Interés Turístic Nacional per a les Festes de Sant Antoni, així com per l’enfortiment del reclam turístic que té Canals i que estem fent valdre en l’actual legislatura”.

D’igual manera, Requena vol “agrair el gran treball a la regidora delegada de Turisme, Cèlia Ibáñez, i el seu equip per la tasca que està duent-se a terme en el departament”.