Les III Jornades de Saxo del Seiklus Ensemble se celebraran a La Llosa de Ranes del 18 al 20 de gener

  • Les jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professors de reconegut prestigi internacional i amb xarrades, conferències, tallers i concerts

La Llosa de Ranes es convertirà els dies 18, 19 i 20 de gener en seu de la música de saxòfon, amb les III Jornades del Seiklus Ensemble. Un esdeveniment organitzat per la Fundació Sanganxa, la formació Seiklus Ensemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament.

Aquestes jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professors de reconegut prestigi internacional. Mariano García i Thomas Barthélémy seran els professors en la modalitat A, mentre que els de la modalitat B seran els membres del grup professional Seiklus Ensemble i Joan Saldaña.

A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i concerts. Tot açò, cercant sempre oferir la màxima qualitat, però amb el vessant lúdic que sempre està present en els projectes de la Fundació Sanganxa.

Els alumnes de la modalitat A (a partir de 3er curs d’ensenyament professional) tindran una classe individual de 50 minuts amb cada professor convidat. A més, podran participar en el taller d’improvisació, així com en el grup d’alumnes i professors per al concert.

Els alumnes de la modalitat B (ensenyament elemental i 1er cicle d’ensenyament professional) tindran dues classes amb els membres del Seiklus Ensemble, els tallers de sound-painting i d’improvisació, així com la participació en la peça conjunta del concert. Els tallers de jazz estaran a càrrec del professor Joan Saldaña. Com a activitats complementaries el curs comptarà amb un concert de presentació del Seiklus Ensemble, amb els professors convidats com a solistes, i un concert d’alumnes i professors. També es realitzarà una exposició de saxòfons Selmer i accessòris Vandoren. A més, un tècnic especialitzat del Taller Sanganxa estarà la vesprada del dissabte a disposició dels participants que vulguen revisar gratuïtament el seu instrument.

El concert de presentació tindrà lloc el divendres 18 de gener a les 20.30 hores en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa, a càrrec de Mariano García, Thomas Barthélémy i Seiklus Ensemble. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.