Les xiques sènior del Voleibol Xàtiva es mostren imparables

Cap de setmana intens en partits per al Club Voleibol Xàtiva, un total de 14 encontres en els quals els diferents equips van recórrer la Comunitat Valenciana de nord a sud, a més de destacar el desplaçament a terres catalanes en el qual els del Xàtiva Voleibol de lliga nacional masculina van perdre per 3-1 contra el Club Natació Sabadell.

En aquest partit, el primer set es va tancar amb el domini en bloqueig i atac dels xativíns, que van vèncer amb tanta claredat (19-25) que tot feia presagiar un millor resultat final.

En la segona màniga va canviar el panorama, una millor organització en defensa dels locals va restar efectivitat a la rematada visitant i les jugades llargues van afavorir preferentment al Sabadell (25-22). Encara que el resultat va ser idèntic en el tercer set, els parcials van ser tan ajustats que van obligar a tots dos entrenadors a esgotar els seus dos temps morts. Moments clau amb el 22-21 i el 23-22, van marcar un final incert i ajustat, fins que dues accions precises del Sabadell van acabar amb les aspiracions dels de Xàtiva. La quarta màniga va estar dominada per les interrupcions i les protestes per part dels jugadors de tots dos equips, amb tres targetes grogues, que van trencar tant el ritme de la trobada, com la seua intensitat i emoció. El Sabadell va guanyar per 25-20.

Dissabte que ve a les 19 hores a Xàtiva es rep la visita del CV València, en un altre partit clau per a les aspiracions de permanència de tots dos equips.

L’equip sènior femení de lliga autonòmica Xàtiva Voleibol va estar imparable en la pista del tercer classificat CV Gandía, vencent per un contundent 0-3 (20-25, 10-25, 16-25) que les col·loca de líders del grup A, sent l’equip amb millor coeficient de tota la segona autonòmica. Les de Claudio Fantin es van mostrar contundents des del principi de la trobada i no van passar dificultats, malgrat que les locals mai es van rendir i van intentar per tots els mitjans canviar el signe del partit.

En la secció masculina, els sèniors d’autonòmica del CV Xàtiva van guanyar a Ontinyent per 1-3 i els juvenils del Xàtiva Voleibol van vèncer a Altea per 0-3.

Els xics cadets van guanyar a Sant Joan d’Alacant per 0-3 en un encontre ben jugat pels d’Arturo Bellver i els dos equips infantils van tenir una de freda i una de calenta. L’infantil Escola 2-A va vèncer el dissabte enfront de l’Elx per 3-1 i van perdre contra pronòstic el diumenge contra el Castelló per 2-3. Els Infantils Escola 1-A van vèncer al Vòlei Grau de Castelló per 3-0 en una bona trobada.

En xiques d’iniciació al rendiment, les cadets amb doble partit aquest cap de setmana, el dissabte es van desplaçar a Castelló on van donar la sorpresa de la jornada en vèncer per 1-3 a l’equip local de l’Illa Grau en un partit que ha de destacar-se pel bon joc de les de Xàtiva. El diumenge rebien al líder Vòlei Grau i van perdre 0-3.

En infantils, el Xàtiva Voleibol va aconseguir doble victòria, el dissabte per 3-0 enfront del Vòlei Quart i el diumenge contra el Vòlei Grau de Castelló per idèntic resultat. Les d’Ana Insa lluiten pels primers llocs de la classificació.

L’equip de l’Escola municipal va perdre a Castelló contra un rival molt superior.