L’estand de ‘València, Terra i Mar’ en FITUR rep el doble de visitants que al 2012

Prop de 7.000 visitants han passat per l’espai expositiu del Patronat Provincial de Turisme València,Terra i Mar en FITUR 2013, que s’ha celebrat del 30 de gener al passat 3 de febrer, a Madrid.

Precisament han sigut els madrilenys els que més s’han interessat per l’oferta turística dels municipis de la província de València, sol·licitant informació de les platges, la gastronomia, les festes i els allotjaments dels municipis valencians.

Segons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, “es tracta de dades que quasi dupliquen les de la passada edició 2012 malgrat comptar amb menys espai a causa de la nova política de promoció de l’oferta turística valenciana”.

“Enguany hem canviat el concepte de promoció de la nostra oferta. En FITUR hem promocionat les nostres principals destinacions turístiques, però incidint en els productes de la nostra província amb l’objectiu principal d’atraure visitants durant tot l’any”, ha afegit Sanjuán.

Totes les marques de la Comunitat Valenciana, amb una destacada presència de Xàtiva, han compartit un espai comú de 1.643 metres quadrats en el pavelló 7 del recinte firal, baix una nova filosofia de la promoció del turisme de la Comunitat Valenciana i les seues marques València, Terra i Mar, Castelló Mediterrani, Costa Blanca, Turisme València i Benidorm.

Tota la informació detallada sobre el balanç de Xàtiva en aquesta edició, la podreu trobar en el nostre exemplar del pròxim dissabte.