El Lluís Alcanyís es converteix en centre de vacunació internacional

Ja és oficial: l’hospital Lluís Alcanyís es converteix en centre de vacunació internacional. El DOCV ha publicat la resolució de de 25 d’agost de 2014, de la directora general del Secretariat del Consell i Relacions amb les Corts, per la qual es disposa la publicació del conveni d’encomana de gestió en matèria de vacunació internacional entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Generalitat.

El Ministeri de Sanitat, Servei Socials i Igualtat i la Conselleria de Sanitat de la Generalitat tenen subscrit un conveni pel qual es van crear al seu dia un total de set centres de vacunació internacional a la Comunitat Valenciana. Ara la Conselleria de Sanitat de la Generalitat ha demanat al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la creació de vuit nous centres addicionals de vacunació internacional a la Comunitat Valenciana, entre ells l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

A partir d’ara, gràcies a aquest conveni, a l’hospital de Xàtiva, es podran dur a terme les vacunacions i altres mesures preventives per raons de salut pública, en el tràfic internacional de persones, i l’expedició del certificat de vacunació internacional contemplat en el reglament sanitari internacional 2005.

La prestació dels serveis, segons el que estableix, s’efectuarà en horari de dilluns a divendres i almenys dues hores diàries en l’horari comprès entre les 09.00 i les 14.00 hores, en relació a les vacunacions i altres mesures preventives en el tràfic internacional de persones, incloent l’atenció a infants i adults i l’expedició dels certificats corresponents a les vacunacions.