L’Informador arriba a FITUR

El nostre setmanari està present en FITUR per a donar completa cobertura d’aquest esdeveniment tan important celebrat a Madrid. En el nostre exemplar d’aquest dissabte disposaran d’un complet reportatge en les nostres pàgines centrals del que suposa la presència en aquesta Fira tant de Xàtiva com de la nostra zona.

En aquesta edició, l’estand de “València, Terra i Mar” compta amb 180 metres quadrats i promociona els productes turístics més importants de la província de València: sol i platja, naturalesa, salut i benestar, balnearis, esports, aventura, cultura i gastronomia. A més, compta amb la destacada presència dels municipis de Xàtiva, Gandía, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

IMG-20130130-WA0003Enguany totes les marques de la Comunitat Valenciana comparteixen un espai comú en un àrea de 1.643 metres quadrats, en el pavelló 7 del recinte firal, baix les marques de “Castelló Mediterrani”, “Costa Blanca”, “Turisme València i Benidorm” i “València, Terra i Mar”.

La Fira Internacional del Turisme celebra la seua 33 edició del 30 de Gener al proper 3 de Febrer de 2013 i és el punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira capdavantera per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. En l’edició 2012, confirmant la tendència de recuperació turística, 9.506 empreses expositores de 167 països i regions, 119.322 participants professionals i 91.555 persones de públic no professional, es van donar cita en FITUR per a transformar l’oci en negoci i el negoci en desenvolupament.

Així mateix, entre les dades de participació, cal destacar la presència de 6.313 periodistes procedents de 54 països, una expectació que evidencia la importància de FITUR en el circuit internacional de fires del sector.

IMG-20130130-WA0005