L’intractable Enguera visita com a líder al Navarrés en el derbi de la Canal

El derbi de la Canal de Navarrés viurà aquest cap de setmana un nou episodi amb l’enfrontament entre el Navarrés i l’Enguera, en un encontre de Segona Regional. Un partit al que els dos equips arribem amb sensacions totalment oposades. L’equip local ve d’encaixar una derrota al domicili de l’Albaidense i, amb 6 punts, es troba al límit dels llocs de descens. Per la seua part, l’Enguera arriba com a líder, amb tots els partits guanyats, 23 gols realitzats i únicament dos encaixats en set partits.

Però un derbi és un derbi, i qualsevol cosa pot passar en la vesprada de demà al Poliesportiu Municipal de Navarrés. Bé ho saben els seus entrenadors.

En paraules al nostre setmanari, Paco Martínez, tècnic del Navarrés, és conscient de la dificultat de la trobada però no perd els ànims. “Arribem al partit amb moltes ganes de canviar la dinàmica que portem. És un derbi i l’afrontem amb molta il·lusió, més ara que juguem en casa i el nostre rival està com a líder de la categoria. Volem fer-ho bé, estem fent bons partits a casa i ho hem d’aprofitar”. Del seu rival destaca el seu gol i el conjunt. “És un equip amb molt de gol. Porten quatre anys jugant junts i saben com tenen que jugar. Tenen les idees molt clares, tenen gol i són un bloc”. Per aquest motiu, per intentar donar-li una alegria a l’afició, Martínez afirma que “tenim que jugar com fins ara, sent un equip i esperant tenir més gol i saber rematant els partits, ja que sens escapen per xicotets detalls. Juguen en un camp menut i tenim que saber traure-li el major partit”.

Per la seua part, Pablo Chorques, entrenador de l’Enguera, espera seguir amb la dinàmica positiva. “Nosaltres hem de seguir treballant igual com fins ara. Els nostres jugadors estan donant la talla, estan corregent i estan lluitant en cada partit”. Així mateix, no es refia davant la cita ja que “estem amb ganes de seguir sumant, i més al ser un derbi. Sabem que va a ser molt complicat perquè allí sempre ens posen les coses difícils i, a més, es tracta d’un camp molt menut”.

Finalment, Chorques destaca del Navarrés que “és un equip que corre molt, sap jugar a futbol i tenen uns entrenadors molt preparats”.

Tot pot passar en un partit de màxima rivalitat com aquesta. Una prova per a mesurar la imbatibilitat enguerina front a les ganes de donar un colp en la taula del conjunt local.

 

Diumenge          16:00 hores          Poliesportiu Municipal de Navarrés

UDF Navarrés: Toño, Pelu, Fabra, Sergio, Miguel Ángel, Cristian, Diego, Iván, Jorge, Pawa i Antonio.

CD Enguera: Durá, Néstor, García, Camarasa, Petar, Ibe, Aitor, Edu, Alberto, Jorge i Dani.