Lleuguer avantatge en la final per l’ascens

  • No hi ha baixes en l’equip respecte al partit d’anada i Jero López podrà comptar amb tots els jugadors en el que pot ser el retorn de l’equip a 2a B

L’Olímpic té la primera oportunitat d’aconseguir l’ascens a la segona divisió B. Serà aquest diumenge a les 20 hores a “El Prado” de Talavera de la Reina. El gol marcat per Fran Giménez a la Murta li dóna avantatge als de Xàtiva (1-0), ja que el Talavera està obligat a marcar. Per contra, un gol de l’Olímpic els obligaria a marcar tres, cosa poc probable donada la temporada realitzada per l’equip xativí.

No hi ha baixes en l’equip respecte al partit d’anada. Jero López podrà comptar amb tots els jugadors. Està en condicions de poder repetir onze tot i que reconeix que el bon moment de forma dels jugadors li complica l’onze i la convocatòria. Davant la superfície de gespa natural i les majors dimensions del camp rival l’equip va entrenar aquest dimecres a la ciutat esportiva del València CF. Aquest dissabte hi haurà una última sessió preparatòria a la Murta iniciant després el desplaçament a Talavera.

L’Olímpic ha aconseguit aquesta temporada els seus tres primers objectius: permanència, promoció i títol de campió, en la primera ocasió que ha tingut.

La Penya Socarrats i el Club Esportiu Olímpic han facilitat un autobús als aficionats. A més hi ha previstos desplaçaments en furgoneta i cotxes particulars. Més d’un centenar d’aficionats locals seran presents a la Talavera. El Prado espera reunir més de 5.500 espectadors.

Després del primer partit no li sorprès el rival a Jero López doncs ja sabia que “és un equip considerable, complet, amb moltes alternatives”. El tècnic va destacar el treball defensiu de l’equip, ja que els jugadors han estat “mentalitzats en que quan ells fiquen molta gent al nostre camp havíem d’estar sòlids. L’equip ho ha entès. Han estat molt complets durant tot el partit i en totes les seves fases “. Hi va haver moments en què va demanar calma als propis jugadors perquè “ells volen anar a pel partit, volen anar cap endavant, però ha de ser des de ser des del control, que primer cal defensar bé perquè ells tenen jugadors molt ràpids i molt dinàmics dalt”.

Sobre les dimensions de “El Prado” el tècnic xativí no està preocupat ja que “és bo per a ells i bo per a nosaltres perquè hi ha jugadors que en aquesta dimensions es mouen bé”.

La Murta va registrar dissabte, sens dubte, la millor entrada de la temporada: més de 1.500 espectadors. Va ser punt de reunió de tot el futbol comarcal. Abans de l’encontre es va celebrar minut de silenci en memòria de Roselló, ex jugador de l’Olímpic i habitual aficionat a les grades de la Murta.