Llombart inaugura el nou consultori mèdic de Quesa

El conseller de Sanitat, Manuel Llombart, va inaugurar en el matí d’ahir el nou consultori auxiliar de la localitat de Quesa. Es tracta del centre d’atenció primària d’aquest municipi de la comarca de la Canal de Navarrés que compta amb una unitat assistencial formada per un metge i un servei d’infermeria familiar i comunitària així com de pediatria.

Aquest centre, segons van assenyalar des de la Conselleria de Sanitat, porta en funcionament des del passat mes de gener i ha substituït al que existia en un edifici antic. Les obres de construcció i equipament del consultori auxiliar de Quesa han ascendit a 271.016,74 euros i han suposat una considerable millora de zones d’assistència i de treball, amb un consultori adequat en espai i dotació per a la població assignada a la qual ofereix els seus serveis.

Llombart va destacar que “una vegada més, la Conselleria de Sanitat compleix el seu compromís de millorar i adequar les instal·lacions sanitàries a les necessitats dels pacients. I en aquest cas de forma molt especial, ja que som conscients de la importància dels consultoris per a la població, ja que es tracta del seu centre sanitari més proper, on acudeix de forma periòdica per a solucionar els seus problemes de salut més comuns”.

El nou consultori compta amb un àrea de medicina general, que disposa d’una consulta mèdica, una d’infermeria, una sala de capellans i una sala d’espera; un àrea de pediatria, distribuïda en una consulta i una sala d’espera; una sala polivalent, àrea de personal i àrea de recepció.