Llueix el teu millor romriure amb Dental Moscardó

Aquesta setmana L’Informador ha visitat el Centre Dental Moscardó, un local situat a l’Avinguda Ausias March de Xàtiva on trobaran el millor servei d’ortodòncia. Aquesta clínica us ofereix totes les especialitats relacionades amb la salut dental: ortodòncia, ortodòncia lingual, estètica, conservadora, prevenció, periodòncia, implantologia, implantologia immediata, endodòncia i radiografies. Un gran ventall de serveis al teu abast per lluir sempre el teu millor somriure.

El principal objectiu de Dental Moscardó és que tot el món entenga perfectament quins són els seus problemes bucals i trobar les solucions per a corregir-ho.

Així, en aquesta clínica, que està prop de complir el seu primer any amb molt d’èxit, podràs gaudir dels millors professionals i de la tecnologia més capdavantera. A més, aquest ampli centre compta amb una sala d’espera per als més menuts per facilitar als pares l’estada durant el tractament.

Passa’t per la clínica i informa’t de la seua promoció d’aquests mesos de maig i juny, on tindràs un 15% de descompte en tots els tractaments, inclosos els implants.

Però el Centre Dental Moscardó no sols busca el millor per a la teua salut bucal, sinó que també pensa en tu i t’ofereix una hora de pàrquing gratuït en la zona d’aparcament enfront de Renfe. Així mateix, pots pagar els tractaments sense interessos i et faciliten un finançament a llarg termini per a facilitar-ho a tot el món.

No dubtes en lluir el teu millor somriure amb el Centre Dental Moscardó on el millor servei i els millors professionals estan al teu abast.

 

Adreça: Avinguda Ausiàs March, 2 Baix. Xàtiva.

Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i 16 a 20 hores.

Telèfon: 96 104 48 87

Web: dentalmoscardo.es

Facebook: Centre Dental Moscardó