L’Olímpic busca aprofitar l’impuls de l’últim partit

Un partit ha donat la volta a la situació i del pessimisme s’ha passat a la confiança en l’entrenador i cos tècnic.

L’Olímpic intentarà fer valer la victòria de l’última jornada davant l’Huracà València com un punt d’inflexió en la temporada i entrar, per fi, en una dinàmica positiva que els permeti allunyar-se dels llocs de descens i situar-se en una part més còmoda de la classificació. Hui ho intentarà davant el Vila-real B (18.00h).

Tot i que la situació de la plantilla millora i queden enrere lesions de llarga durada el ben cert és que per a aquest partit, Alejandro Sandroni, tindrà problemes en defensa. A la baixa de Mario per sanció (acumulació), s’uneix la de Pepín, també per acumulació. Al de Moixent li va bé la sanció ja que es va retirar amb molèsties musculars davant l’Huracà de les que no està del tot recuperat. A aquests dos defenses s’uneix Kike Alcázar, també amb molèsties musculars, i que serà dubte fins al final. Poden ser tres baixes en la línia defensiva. Un altre dubte és la de Jordi Marenyà qui també es va retirar amb molèsties l’entrenament de dimecres.

No s’esperen altes respecte a l’últim partit encara que, per exemple, Álex Cortell estarà, segur, a millor nivell físic que fa set dies doncs davant l’Huracà va jugar després d’una setmana irregular per culpa d’un cop rebut en un entrenament. També jugadors com Fabiani o Diego Jiménez van millorant el seu rendiment respecte a setmanes anteriors.

L’Olímpic deixa enrere les lesions de llarga durada de Pablo Revert i Rifaterra. En el cas del primer s’ha recuperat de la lesió i és ja qüestió de confiança del mateix jugador qui podria ser la sorpresa a la convocatòria. En el cas de Rifaterra el mateix jugador ha assegurat que després entrenar “protegit” la setmana que ve espera entrenar com un més i poder formar part de la convocatòria. L’haver superat l’ultimàtum a l’entrenador ha donat confiança a l’equip que espera puntuar en aquest desplaçament a Vila-real.

Davant l’Huracà va ser partit desitjat. L’Olímpic, el seu cos tècnic, va superar un primer “match-ball” en contra i ho va fer de la millor manera possible, marcant tres gols en camp contrari i guanyant un partit per 1-3, a més contra un dels equips més forts del grup, l’Huracà, ia casa. A més va superar el moment de delicat d’encaixar de nou un primer gol, de manera inesperada, amb el pròleg d’altres partits disputats, iniciada la segona part, i que no feia justícia al que mostrat per ambdós equips fins llavors, i ho va fer marcant en sis minuts tres gols. Tres gols marcats per Belda, Pifarré i Fabiani, el que suposa, sobretot per als dos últims, un autèntic respir. És el primer gol de Fabiani aquesta temporada. En lloc del cessament de Sandroni el partit va significar el cessament de l’entrenador fins ara l’entrenador de l’Huracà, Emerson Esteve, qui ja té substitut, l’ex de l’Olímpic Toni Seligrat. Aquesta setmana la plantilla va rebre la visita del representant de l’AFE (en la foto).