L’Olímpic comença a Bunyol el camí de tornada

  • L’Ontinyent CF descansa en la seua primera jornada 

Primera jornada de lliga per l’Olímpic, primera jornada a una nova categoria, la tercera divisió, a la qual torna després del seu periple més longeu en la segona B. L’objectiu ha quedat clar des de l’inici de la pretemporada: jugar la promoció d’ ascens amb l’objectiu de tornar a la categoria de bronze. El primer rival serà el Bunyol. Es jugarà al Beltrán Báguena hui des de les 19.00h amb arbitratge d’Ángel Enrique Sanz Terrades.

El president, Kike Alcázar, va deixar clar en la presentació de l’equip que aquesta temporada serà molt diferent, “ja que es jugarà a guanyar cada partit, no per no perdre”. Durant la setmana s’ha llançat el missatge de la importància de començar bé la lliga i això passa per sumar la primera victòria. El Muro serà el primer rival diumenge que ve a la Murta.

Corbalán, jugador de l’Alcoià B, ha estat l’última incorporació a la plantilla amb la qual ha entrenat durant tota aquesta setmana. Ve a reforçar la banda dreta, petició que havia formulat ja l’entrenador. L’equip s’ha exercitat aquesta setmana a la Ciutat de l’Esport, en no estar disponible la Murta pels actes de la fira. No ha estat un gran impediment, de fet, aquest camp és més similar al Beltrán Báguena que la Murta, té unes dimensions reduïdes on els detalls poden determinar el resultat final. S’espera comptar amb el suport dels aficionats en aquest primer desplaçament.

Descartats, com durant gairebé tota la temporada, hi ha els jugadors Pepín, Rifaterra i Sanjulián. El que té més proper reaparèixer en Sanjulián, no abans de final de mes. La resta de jugadors és a disposició de l’entrenador, Jero López.

Durant tota la setmana de Fira el club ha ofert informació a veïns i visitants en un estand ubicat al Real. S’ha ofert l’oportunitat de renovar i donar d’alta a nous socis, també s’ha ofert informació sobre l’acadèmia del futbol. L’última derrota de la pretemporada contra el Villarreal B ha permès corregir algunes qüestions a l’entrenador.

 

Espectadors la primera jornada

El conjunt entrenat per Miguel Ángel Mullor va poder amb el Chella de Julio Calatayud sense massa complicacions, en un encontre en que va anar de menys a més fins golejar 4-0. Dos de les dianes foren del debutant Nacho Huertas, mentre Víctor Rodríguez i Fernando Doménech tornaven a vore porteria. Els ontinyentins ja esperen l’encontre de demà a casa del Gandia, però durant el cap de setmana seran només espectadors de la primera jornada de lliga ja que ha coincidit amb el descans competitiu per ser un número imparell de participants.

L’Ontinyent CF i Juanfran Iniesta han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia per a la present temporada, per motius personals del jugador. El davanter i el club van arribar a un acord per finalitzar la relació i l’entitat ja es troba treballant per seguir ampliant la plantilla de cara a la competició, que tot i començar este cap de setmana, per als ontinyentins no serà fins el proper 28 d’agost quan s’estrenen al feu del Novelda CF.