L’Olímpic comença una temporada amb molta il·lusió

L’Olímpic inicia hui el camí a la lliga 2014/15 amb un partit a casa davant el Badalona amb arbitratge del balear González González. El partit es jugarà a les 18.30h, a la Murta.

Serà el primer partit oficial d’Alejandro Sandroni, i també el possible primer partit oficial de les vuit noves incorporacions que ha tingut l’equip, cinc d’elles procedents de la tercera divisió.

Per a aquest primer partit, excepte imprevistos d’última hora, Sandroni podrà comptar amb 18 dels 20 jugadors de la plantilla. Es perd el partit Pablo Revert després de passar dos dies aquesta setmana en repòs per tractament mèdic per superar unes molèsties musculars. El jugador espera reincorporar-se al grup dilluns que ve. També serà baixa Àlex Vaquero. El migcampista està a l’espera de conèixer els resultats d’una ressonància magnètica que concretin el motiu d’unes molèsties musculars que ja la temporada passada li van impedir en alguns moments rendir al 100%.

El tècnic ha convocat tots els jugadors disponibles. Hora i mitja abans del partit donarà a conèixer la convocatòria i el primer onze de la temporada.

La polivalència d’alguns jugadors, el seu treball durant la pretemporada, el que han ofert, dificulten l’elecció d’un onze per a aquesta partit, segons ha assegurat l’entrenador. El que siga el primer partit de lliga, tot el que suposa, que els equips encara no estiguin del tot definits, de fet el Badalona ha signat dos jugadors aquesta mateixa setmana, Raúl Torres i José Luís Rodríguez, fan diferent el xoc contra el Badalona, ​​que es pot preparar menys tàcticament que altres partits. Si la temporada passada es va perdre en el debut davant l’ At. Balears ara plantilla, directiva i aficionats esperen començar amb una victòria abans del primer desplaçament, precisament, al camp de l’At. Balears.

 

El club ajuda als socis a adquirir el seu carnet

El CD Olímpic ha llançat una campanya d’ajuda als socis perquè puguin adquirir el seu carnet a terminis.

El carnet de soci de “cavaller” té un preu de 150 €. Si algun soci no el pot adquirir abonant en un pagament tota la quantitat se’ls permet adquirir una entrada especial de 20 € cada vegada que l’equip jugui a la Murta “a compte de la passada”. Una vegada adquirida 8 entrades podran canviar-les per el carnet de soci. Suposa un increment de 10 € respecte a l’adquisició en un sol pagament.

En el cas dels carnets de “senyora” i majors de 65 anys, el preu és de 100 €, caldrà adquirir cinc entrades especials i abonar 5 € més per canviar-lo per el carnet de soci.

Les entrades “especials” ja estaran a la venda aquest diumenge. A les 18.30h, l’Olímpic disputarà el seu primer partit de lliga, de la segona B, davant el Badalona. L’entrada, per a un partit, tindrà un preu de 15 €. Aquest mateix dia es podrà adquirir també el carnet de soci.