L’Olimpic de Xàtiva busca president

  • La temporada s’ha tancat amb un superàvit de 2.400 euros, havent ascendit les despeses a 554.000 euros

El CD Olímpic està ara sense president. L’assemblea extraordinària de dilluns passat va acabar amb la renúncia, de moment, a la reelecció d’Alfonso Rus i amb la convocatòria d’eleccions pel proper dilluns, en una nova assemblea extraordinària, a les 20 hores, en primera convocatòria, i 20.30 hores, en segona, a la Casa de la Cultura.

RusEl fins ara president del club, Alfonso Rus, va renunciar a ser candidat, tot i les peticions formulades per diversos socis, recolzades pels aplaudiments dels presents perquè continuara en el càrrec, “per excés de treball” i ha apostat per un “temps de reflexió “fins dilluns que ve.

Abans de l’assemblea extraordinària es va celebrar l’assemblea ordinària. Es van presentar els comptes. La temporada s’ha tancat amb un superàvit de 2.400 €, havent ascendit les despeses a 554.000 €. La plantilla ha costat, en nòmines, 293.000 €. L’aportació dels socis en abonaments ha ascendit a 63.000 €. Actualment el club compta amb 487 socis als quals s’afegeixen els 116 passes de xiquets.

Tant el president com el secretari tècnic, Jose Alemany, en el pla esportiu, van coincidir a assenyalar l’eliminatòria de la Copa del Rei davant el Reial Madrid com el punt d’inflexió de la temporada.

Quatre jugadors tenen assegurada la renovació si la desitgen: Samu, Rifaterra, Mendoza i Pepín.