L’Olímpic encomana la permanència a Raúl Garrido

Hores després de fer pública la destitució de Guillermo Fernández Romo com a entrenador del primer equip del club, el CD Olímpic ja té clar qui serà el seu substitut. El triat per a redreçar el rumb del conjunt blanc és Raúl Garrido Fernández (València, 20-10-1972). El tècnic arriba a l’equip de la Murta després d’una breu etapa al capdavant del primer equip de l’Huracà CF, des de la dimissió de Toni Seligrat fins a l’exclusió del conjunt valencià de la competició.
El nou timoner blanc és un gran coneixedor de la Segona B i especialment del Grup III. Com a jugador va militar en equips com el València Mestalla, Andorra, Murcia, Nàstic, Lleida, Benidorm o Eivissa disputant més de 300 partits en la categoria de bronze del futbol espanyol.
De la seua trajectòria com a tècnic, cal destacar la seua reeixida etapa en el Vila-real CF, primer com a segon entrenador del seu germà Juan Carlos Garrido en el filial i posteriorment com a ajudant en el primer equip del club groc. Com a primer entrenador, la seua carrera ha estat vinculada a l’Huracà ja que va començar en l’equip cadet, va passar pel juvenil i finalment va prendre les regnes del primer equip en els seus últims mesos en competició. D’aqueixa etapa destaca sobre manera la gran gestió de grup realitzada per a poder seguir competint amb garanties malgrat la complicada situació per la qual travessaven.
El nou repte de Raúl és revertir la situació d’un equip que es troba immers en una dinàmica negativa i que necessita millorar els seus resultats per a poder aconseguir la permanència en la categoria i, sobretot, per a tornar a enganxar als afeccionats.
Tra ser presentat aquest matí, aquesta mateixa vesprada començarà a treballar amb l’equip a la recerca de començar a sumar com més prompte millor.