L’Olímpic està obligat a provar un nou onze

  • Amb almenys cinc baixes s’afronta un partit que hauria de marcar una nova etapa

L’entrenador de l’Olímpic, Guillermo Fernández Romo, està obligat a fer canvis en l’onze titular davant les primeres baixes per sanció, acumulació de targetes, de dos habituals: Álex Vaquero i Mendoza. A ells dos s’uneixen altres tres jugadors descartats per lesió i algun dubte que es buidarà en les últimes sessions d’entrenament. L’equip espera ser capaç d’imposar el seu guió del partit i no dependre tant del que impose el rival.

Zarzo, jugador cedit pel València CF, va a ser operat aquesta setmana vinent de menisc. En el cas de Sipo el tractament conservador del seu edema ossi en el genoll no ha donat el resultat esperat pel que s’està cercant una altra solució a la seua lesió. A ells s’uneix Alexis a qui encara li queden 10-12 dies per a tornar a jugar. Un virus va afectar en els primers dies de la setmana a Mendoza, també a Rulo, qui aquest dijous no va entrenar encara que s’espera que puga arribar a la trobada.

L’Olímpic torna a la Feixa Llarga de l’Hospitalet, camp on no s’ha pogut guanyar encara havent perdut en les seues visites en les últimes dues temporades. El partit (diumenge, 12h) serà dirigit per Alexandre Alemany Pérez, del col·legi canari. Des de l’Olímpic s’espera que el punt aconseguit davant l’Espanyol B (1-1) siga un “nou punt de partida per a una línia ascendent”.

L’objectiu no és un altre que puntuar. L’entrenador va manifestar després de l’última jornada que, de cara al futur, assumeix que “hem de seguir treballant a nivell mental, que ens pesa, perquè són molts els pals que hem rebut en aquestes deu jornades. Tranquil·litat, naturalitat, agafar el punt i seguir treballant”, va afirmar.

L’empat va servir per a superar algunes de les assignatures pendents però no l’examen global. L’equip, per exemple, va aconseguir reaccionar al gol del rival marcant Álex Vaquero, de falta directa, el quart gol de la temporada; la Penya Socarrats va animar més que en altres encontres; es va intentar aconseguir el segon gol fins al final; va haver-hi un major suport des de la graderia en alguns moments, però va ser insuficient per a aconseguir la victòria. L’equip està en lloc de descens directe i suma un punt menys que la passada temporada abans d’aquesta jornada.

El club ha iniciat un procés de modernització de les diferents vies de comunicació que té amb socis i aficionats. En breu es va a renovar la pàgina web del club, i es van a engegar altres iniciatives a través de les xarxes socials per a aconseguir que l’Olímpic “siga un club del segle XXI”.