L’Olímpic pot ser hui campió de lliga

  • Té el títol assegurat si guanya i, depenent dels resultats, podria ser-ho perdent

L’Olímpic té la primera oportunitat en la Magdalena de Novelda de ser campió de lliga. Ho aconseguirà matemàticament si guanya. Si empata o perd ho podrà ser a la següent i, fins i tot, depenent dels resultats d’aquesta jornada podria ser-ho encara perdent.

Es torna a la competició després d’una jornada de descans que ha servit per recuperar jugadors amb molèsties. En principi, l’única baixa és la de Fran Momparler, qui després de no acabar de recuperar-se, es va sotmetre a unes proves diagnòstiques: pateix un micro trencament fibril·lar. L’ensurt de la setmana l’ha protagonitzat Marc Cosme. Després de tornar als entrenaments el dimarts va patir aquest mateix dia un cop al turmell que el va obligar a deixar la sessió. Ahir va entrenar amb la resta del grup. No hi ha jugadors sancionats. Moscardó s’exercita en cada sessió a la banda i cada vegada està més recuperat.

S’espera que aquest diumenge hi haja un important desplaçament d’aficionats a Novelda davant la possibilitat d’aconseguir el títol de campió a falta de dues jornades. Ser campió dóna millors opcions a la promoció d’ascens i, a més, classifica per disputar la temporada que la Copa del Rei. El rival, que va empatar a la Murta a la primera volta, després de la seua derrota a Oriola, intentarà esgotar les seues opcions fins a l’últim moment per continuar en la lluita per aconseguir els llocs de playoff. Per tal d’incentivar l’assistència a la Magdalena i premiar la fidelitat dels abonats s’ha posat en marxa una campanya especial de venda d’entrades.

El club xativí ja ha rebut el l’autorització de la RFEF per poder fitxar un jugador en substitució del lesionat Víctor Banegas. Les negociacions estan molt avançades almenys amb un jugador pel que pot ser qüestió de dies el que s’anuncie la seua presentació.

El proper partit, últim de lliga, a la Murta davant l’Ontinyent CF ha estat declarat “Dia del Club”. Les entrades tindran un preu en taquilla de 15 euros. Els socis pagaran 5 euros i pot adquirir les entrades amb antelació o el mateix dia del partit presentant el corresponent carnet de soci. Els no socis podran adquirir les entrades a 10 euros de manera anticipada. Estaran a la venda pels matins, des del dimarts que ve, en l’establiment “Psicolabis”, i dimecres i dijous, de vesprada, a les oficines del club.