L’Olímpic unirà l’Índia amb Xàtiva

  • L’Assemblea Extraordinària ha mostrat per majoria el seu suport al projecte presentat pel grup indi Sudeva International

L’Assemblea Extraordinària de Socis del CD Olímpic ha mostrat per majoria el seu suport al projecte presentat pel grup indi Sudeva International per convertir-se en accionista majoritari de la futura SAD. Ho va fer per 82 vots a favor per 7 del projecte presentat pel grup colombià encapçalat per Juan Carlos Trujillo. El vot no era vinculant i va ser el menys important després d’una tumultuosa assemblea.

Després d’exposar el propi Trujillo el projecte del seu grup, del seu actual club, el Panteras Cundinamarca, que passaria a anomenar-se Olímpic Cundinamarca, que apostava per crear un canal de transmissió d’intercanvi entre Colòmbia i Espanya, una de les principals potències exportadores de jugadors, que va comptar amb el suport del diputat nacional al seu país, el Dr. Jorge Rosso, i que apostava, i va ser un dels punts negatius, per la continuïtat de l’actual directiva amb el seu home de confiança Julián Giménez, va arribar el torn de l’altre grup interessat.

Qui va ser fisioterapeuta de l’Olímpic, Rubén Estellés, va fer de presentador. Va presentar també a part de l’equip: Eduardo Rifaterra, Berna Ballester i el propi Jero López. Es va anunciar la construcció d’un residència per a futbolistes a Xàtiva, unir les escoles de futbol base, ascendir a segona B…

Va prendre a continuació la paraula un altre dels seus representants, Vicente Martínez, qui va incendiar l’assemblea. Després de recriminar al Director General Manolo García i al president, Javier Úbeda, que s’intentara no complir amb un acord anterior, van arribar les intervencions dels socis, principalment crítiques a la gestió de García i Úbeda. Fins a tal punt es va arribar de crispació que el grup colombià va abandonar el saló entre aplaudiments dels presents. Es va arribar a parlar de dimissió de l’actual Junta Directiva.

El grup indi arribarà a l’Olímpic aquest estiu i aportarà patrocinadors i inversors no només per al club sinó també per a la ciutat. De moment ha donat ordre de transferència al compte de la SAD de 297.000 euros i ha prestat al club 40.000 euros per al pagament de factures a jugadors i altres empleats del club.