L’Olímpic vol guanyar “a un gran”

L’Olímpic rebrà el Reus a la Murta amb la intenció de guanyar “a un gran” a la Murta, victòria que se li està negant fins al moment, mantenir el seu bon moment de joc i de resultats, i acostar-se al objectiu de la permanència. El club ha rebaixat el preu de les entrades per al partit contra el Reus (demà, 17.00) per als no socis: tindran un preu de 5 €.

L’equip, amb 34 punts, s’ha situat als mateixos punts de la promoció d’ascens que allunyat està dels llocs de descens directe. Davant l’Olot (0-2) es va tapar un altre dels “forats” ja que no havia guanyat des de fa mesos en terres catalanes. La plantilla (a la foto) li va dedicar la victòria al capità Rifaterra, lesionat.

La situació de la plantilla millora. Aquest dijous es va disputar un partit davant el Riba-roja amb motiu de la inauguració de la gespa artificial al camp municipal d’aquesta localitat. Victòria per 2-0. El partit va servir perquè jugadors absents en les últimes convocatòries i en procés de recuperació com Pepín i Jordi Marenyà disputaran trenta minuts, també per donar minuts a alguns jugadors del juvenil i també perquè Samu reivindique un lloc en l’onze titular després de marcar els dos gols del partit. Samu va ser fitxat en el passat mes de gener i encara que ha jugat alguns minuts encara no ha estat titular en un equip on Dani Gómez i Àlex Cortell estan en bon moment. Aquest últim ja respira tranquil després que aquesta setmana el Tribunal Administratiu de l’Esport hagi reduït la sanció imposada per la Federació de quatre a tres partits, sanció que ja va complir fa setmanes.

Segons s’ha informat des de la secretaria del club Tribunal Administratiu de l’Esport ha dictaminat sobre el recurs presentat pel club i ha reduït de quatre a tres els partits de sanció en aplicació de l’article 117 del règim disciplinari federatiu, que parla de menyspreu i desconsideració , i no aplicant l’article 120, relacionat amb “insult greu”, atenent així les al·legacions presentades pel club. El Tribunal ja va dictaminar en el seu dia la suspensió cautelar de la sanció que ha permès Cortell jugar els últims partits.

Un altre dels lesionats, Pifarré, ja ha participat en alguns moments amb el grup. Rifaterra encara s’exercita a part. Pepín és dubte, peus depèn de com s’haja trobat després de jugar a Riba-roja; i també és dubte Àlex Vaquero a qui li han diagnosticat un esquinç lateral del genoll. Malgrat això el jugador ha entrenat com un més. L’entrenador, Alejandro Sandroni està en condicions de repetir el mateix onze que en l’última jornada va guanyar a l’Olot per 0-2. Sandroni ha assegurat que davant el Reus no ha va canviar la forma de plantejar els partits a casa: pressió, jugar en el seu camp, fort ritme i molta feina.