L’Olímpic vol recuperar la identitat perduda

  • El club torna a fixar el preu de les entrades a 5 euros

L’Olímpic vol recuperar la seva identitat davant el Mallorca B després de la seua derrota, en un mal partit, en l’última jornada davant el Saragossa B. Aquest és el primer objectiu del partit de demà: recuperar el joc perdut fa una setmana. S’espera sumar els tres punts davant un rival directe, superar l’average particular de 1-0 de la primera volta, i superar també el llistó psicològic dels 40 punts, a falta de set jornades per al final de la lliga.

La bona notícia de la setmana ha estat l’alta mèdica del capità Mendoza superant així el procés renal que li ha impedit entrenar a les últimes setmanes. El jugador, amb la lògica precaució, ja ha entrenat amb el grup. No podrà jugar aquest diumenge. Rifaterra continua la recuperació del seu trencament fibril·lar. Qui no entrarà ni a la convocatòria per precaució és Víctor Ruiz per una sobrecàrrega muscular. No hi ha jugadors sancionats.

El club ha fixat de nou el preu de les entrades en 5 € per als no socis, intentant comptar amb el major nombre d’aficionats en una matinal en la que se celebra a la ciutat, a la mateoxa hora, la multitudinària processó de les palmes.

El partit s’iniciarà a les 12 hores a la Murta i serà dirigit pel castellà manxec Luis Collado López.

La derrota contra el Saragossa B en l’última jornada ha suposat trencar la dinàmica positiva i el bon joc de l’equip xativí. L’entrenador, Alejandro Sandroni, va demanar, després del partit, disculpes, “no hi ha excuses, no vam entendre el partit, ens equivoquem tots, el primer jo, i sobretot demanar disculpes als aficionats i sobretot a aquells que es van desplaçar a Saragossa “, i és que l’Olímpic va ser “un equip totalment diferent al que ha fet tan bons partits en aquesta segona volta i que ens ha il·lusionat, no vam donar el nivell que s’espera de nosaltres “. A la primera sessió d’entrenament, la de dimarts, l’entrenador va transmetre als jugadors que no hi va haver a Saragossa els mínims per guanyar un partit assumint també la seua responsabilitat.

Després de la derrota, encara que queden 24 punts en joc encara, sembla que han quedat oblidats altres objectius llevat el de sumar els 45 punts que li poden donar la permanència a la segona B. Tot i la derrota a Saragossa la promoció de descens es manté en 5 punts , 6 respecte al descens. Els resultats, en una mala jornada per als de Xàtiva, en aquesta ocasió, i afortunadament, van acompanyar.