L’Olímpic vol ser l’equip de sempre

  • S’arriba a aquest primer partit per l’ascens amb tots els jugadors de la plantilla a la disposició de l’entrenador i en perfecte estat de forma

L’Olímpic disputarà aquest dissabte, a les 20 hores, en el Camp Murta el partit d’anada de l’eliminatòria de campions de la fase d’ascens a la segona divisió B. El rival serà el Talavera, equip campió del grup XVIII.

L’equip de Xàtiva arriba a aquest primer partit amb tots els jugadors de la plantilla a la disposició de l’entrenador i en bon moment de forma. L’entrenador, Jero López, ha intentat al llarg de la setmana mantenir la rutina habitual malgrat la importància del partit. Hui estan tots convocats, com sempre, hora i mitja abans de l’inici, a les 18.30 hores. 

Preocupa, sobretot, el potencial ofensiu de l’equip toledà. Es tractarà de poder dur a terme el futbol “control” que ha desenvolupat l’equip durant tota la temporada el que li ha permès ser un dels equips menys golejat. L’entrenador ha definit al rival com “un bon bloc, un rival considerable”. La plantilla està “il·lusionada” amb el xoc, esperant “poder combinar bé aqueixa il·lusió amb el futbolístic”. La trobada serà dirigida per Héctor García Fernández, del col·legi aragonés.

Des del club local s’ha dut a terme una campanya de venda d’entrades de manera anticipada per als socis. Al migdia d’ahir s’havien esgotat les 900 primeres, imprimint per a la seua venda 300 més. S’ha fet una crida als aficionats perquè acudisquen prompte a la Murta per a animar als jugadors des de la seua arribada a l’estadi.

Aquest dissabte obrirà de manera excepcional la taquilla de la Murta de 10 a 15 hores per a facilitar l’adquisició d’entrades als socis i altres aficionats. Es tancarà aquesta vesprada al trànsit l’avinguda de la Murta per seguretat i per a afavorir l’accés al camp.

El president del CD Olímpic, Javier Úbeda, en la mateixa sala de la Ciutat de Las Rozas, on es va celebrar el sorteig, ja va deixar clar que “haguera preferit jugar en la Murta la tornada”.  En aquesta mateixa sala, el president de l’equip toledà, José Antonio Dorado, va lamentar que els hagen aparellat “amb un dels equips més complicats”. 

El central Fran Giménez ha reconegut que no coneix a cap dels seus jugadors “però el fet de ser campió de grup prediu un partit molt complicat”. No veu amb mals ulls el jugar el primer partit a casa “perquè d’aquesta manera tens l’opció de poder gestionar el partit de tornada i, a més, comptant amb el valor dels gols en camp contrari”.

La notícia trista de la setmana ha sigut la defunció d’un exjugador de l’Olímpic, Roselló, habitual també com a soci i aficionat en la graderia de la Murta durant moltes temporades.