L’Olleria CF celebra el 85 aniversari

  • S’ha preparat una exposició amb imatges i retalls de premsa per recordar la seua història

Aquesta setmana, amb motiu del 85 aniversari de l’Olleria CF, ha sigut visitada l’exposició fotogràfica instal·lada en el Teatre Goya que ha comptat amb una gran afluència de públic.

Juanlu Martínez, actual director Esportiu del Futbol Base del Dinamo de Moscou i Sara Micó, jugadora del València CF i internacional per la Selecció Espanyola de Futbol Sub-19 han sigut els protagonistes d’aquesta jornada en la qual no han faltat imatges de l’Olleria CF i retalls de premsa dels moments més importants del Club.

Antics i actuals directius i jugadors, membres de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i membres de la Corporació Municipal homenatjaren a Juanlu Martínez i a Sara Micó els qui van posar el fermall encenent la traca disposada per a l’esdeveniment en la xicoteta plaça del carrer Batle.

Després de la visita, el president de L’Olleria CF, Joaquín Úbeda, va mostrar la seua satisfacció al ser “un d’eixos dies en què es mira l’esforç recompensat, la il·lusió de muntar l’exposició, i reunir el passat amb el futur com a exemple del present” . Així mateix va fer lliurament als màxims exponents locals d’un llibre sobre el Futbol a València i de l’uniforme del propi Club.

L’alcalde de l’Olleria, José Vidal, va destacar que “és un equip que està ple d’història”. “Després de 85 anys corrent per diferents camps -va asseverar-, tant l’equip directiu, els seus jugadors, aficionats, com tots aquells han format part de l’equip i ja no estan entre nosaltres, han aconseguit col·locar a aquest equip en un lloc privilegiat aconseguint el reconeixement de tots els que li coneixen”.