L’Ontinyent CF anuncia el cessament definitiu de la seua activitat esportiva

L’Ontinyent CF acaba d’anunciar, en un comunicat, el cessament “definitiu” de la seua activitat esportiva. L’equip de la Vall d’Albaida abandonarà la competició a partir d’aquest cap de setmana després de patir diversos problemes d’impagaments amb els seus jugadors i cos tècnic, una causa que suposarà l’adéu al grup III de la Segona Divisió B i la seua desaparició després de quasi 90 anys d’història.

Concretament, des del club s’afirma que aquesta decisió s’ha pres “en vista de la situació econòmica” motiu pel qual “s’ha decidit sol·licitar per imperatiu legal”. AIxí, l’Ontinyent CF ha posat hui punt i final a gairebé 90 anys de servei a la ciutat i a la comarca de la Vall d’Albaida, “amb la satisfacció d’haver fet tot el possible per intentar revertir la situació en què es trobava”, ressalten.

El club ha agraït a l’afició, a la plantilla, al cos tècnic i als empleats “tota la col·laboració que han prestat al llarg d’aquesta difícil temporada i estem segurs que aquests esforços no han estat inútils perquè s’ha mantingut ben alt el pavelló i el bon nom del club”.