L’Ontinyent vol perllongar la competició

  •  Hui, a les 20.30 hores, juga el partit de tornada de la primera eliminatòria de la promoció a San Fernando

El San Fernando es jugà més que l’Ontinyent este diumenge a les 20.30 hores al seu estadi. L’equip té com objectiu l’ascens a la segona B, l’Ontinyent, com ha expressat el president, Luís Ortiz “passe el que passe la temporada és molt bona, i ells van a tenir més pressió que nosaltres. Confie en passar l’eliminatòria”. Partit “històric” per a molt jugadors de la plantilla, el partit més important de la seua carrera fins ara.

L’equip dirigit per José Carlos Mullor va brodar dissabte passat, sense dubte, un dels millors encontres de tota la temporada. El primer temps va ser totalment blanc-i-negre, control i balons dividits que queien del bàndol local al mig del camp, arribades per banda i balons furtats en zona de perill, així com una defensa molt precisa, foren claus per anul·lar el joc d’un equip visitant que es trobava incòmode. Va estar al minut 69 quan una jugada assajada a baló parat dels visitants acabà amb pena màxima per als gaditans i Ñoño no errà des dels onze metres enganyant completament a Gerardo. El 0-1 va portar els millors moments del San Fernando, però l’Ontinyent es cresqué i l’empat va estar a punt d’arribar en més d’una ocasió. El 0-1 final deixa oberta l’eliminatòria per a la tornada i els ontinyentins es troben a un gol de capficar-se en ella i donar la campanada.

Recuperat Fageca els 17 jugadors de la plantilla, juntament amb el cos tècnic, han eixit este matí cap a terres gaditanes. Esta vesprada tenen previst entrenar en un camp de gespa natural. Durant aquesta setmana la plantilla s’ha desplaçat a Alzira per tal d’entrenar en un camp de gespa natural, superfície molt distinta a la del Clariano.

L’Ontinyent CF ha informat l’hora i lloc d’eixida de l’autobús gratuït que partirà cap a San Fernando aquest diumenge. L’autobús ha estat patrocinat per l’Ajuntament d’Ontinyent per tal que l’afició mobilitzada puga arribar a la localitat andalusa sense cap despesa extra a banda de l’entrada a l’estadi i les menjades necessàries durant el trajecte. L’autobús eixirà aquest diumenge a les 6:00 del matí des del Centre de Salut de l’Av.Albaida (entrada sud a la fira). El president de l’entitat ha agraït públicament el suport dels aficionats malgrat la distància entre ambdues ciutats. La directiva, amb els seus familiars, també viatgen hui en autobús cap a San Fernando. Esperen esta vesprada rebre a l’equip a la seua arribada a terres gaditanes.

El club local, San Fernando CD,  ha informat del preu de les entrades. Un preu assequible per als ontinyentins ja que oscil·la entre els 7 euros de general i els 10 de tribuna, mentre que per a edat infantil el preu es queda en 4 i 5 euros respectivament.