Love of Lesbian actuarà a la Fira d’Agost

  • Poc a poc es va coneixent el cartell musical de Fira, ja que a aquesta confirmació se suma l’anunci anterior de les actuacions de Txarango i Aspencat

El Sona la Dipu 2017 ja té als seus dotze semifinalistes. Després de la deliberació dels membres del jurat, que per primera vegada és paritari i inclou a músics professionals, s’ha escollit a Mireia Vilar, Six To Fix, Indian Hawk, The Vibrowaves, Odd Cherry Peu, Lost River Bastards, Pronoise, Clorophile, L’emperador, Frida, Mediterraean Roots i Durga.

A més, romanen com a grups de reserva Deliri i Metropol. Cadascun d’ells participarà en una de les quatre semifinals del programa, que s’inicien hui, en les quals es disputarà la passada a la final i per tant la possibilitat de ser un dels dos grups guanyadors de la present edició. La tercera d’aquestes eliminatòries serà a Xàtiva el 19 d’agost, coincidint amb la celebració de la tradicional Fira d’Agost, i en ella estarà present Love of Lesbian com a cap de cartell.

Poc a poc es va coneixent el cartell musical de Fira, ja que a aquesta confirmació se suma l’anunci anterior de les actuacions de Txarango i Aspencat.