“L’única cosa que he fet per la meua ciutat i per la meua província ha sigut treballar i amb les mans netes”

  • “Contra l’honradesa i l’honor de les persones no es juga i us puc assegurar que la institució que presidisc és una de les millors d’Espanya”, afirmava el candidat popular

El president del Partit Popular de la província de València i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, ha eixit al pas de les últimes notícies publicades qüestionant la seua gestió i ha assegurat que “l’única cosa que he fet jo pel meu poble, per la meua ciutat i per la meua província ha sigut treballar, treballar i treballar i les mans netes sempre, no dubteu, ni una vegada”.

Rus es va referir així durant l’acte de presentació dels 266 candidats a les alcaldies de la província de València, que va tenir lloc a Xàtiva i en el qual també van participat el president del PPCV, Alberto Fabra, i l’alcaldessa de València, Rita Barberá, a més de més d’un miler de militants i simpatitzants.

“Contra l’honradesa i l’honor de les persones no es juga i vos puc garantir que quan haja d’anar on haja d’anar aniran tots els que m’han denunciat per l’aire perquè no poden amb mi”, va asseverar Rus. “Vos puc assegurar -continuava- que la institució que presidisc és una de les millors d’Espanya, gestionem de ‘puta mare’ i no van a poder, que no ho dubte ningú. Tot el que diuen és mentida i jo els repte que vagen al jutjat i que ho demostren, que em criden que ja van arreglats”.

El president provincial, que va condemnar que cada quatre anys “l’oposició em faça el mateix i van al jutjat i perden”, va lamentar sobretot la situació per la qual està passant els seus familiars i amics “perquè un s’acostuma però ells no”. En aquest sentit va lloar a tots els candidats que donen aquest pas “perquè per a comprometre’s en aquests moments en política cal tenir molts ‘collons’. És difícil, per açò em quede. És difícil i per açò es queda Rita, i ho ha dit públicament. Si fóra fàcil ens aniríem a casa però açò volgueren ells. M’aniré quan la gent em diga que em vaja”.

El també candidat a l’alcaldia de Xàtiva, que va agraït la calor i l’afecte de la gent, va aprofitar l’acte per a presentar la seua pròpia candidatura i per posar en valor “els 20 anys que he gaudit atenent a la gent i que amb el meu equip hem canviat una Xàtiva que estava en blanc i negre”. Finalment, va remarcar el suport del Partit Popular de la província de València en tots els candidats i sobretot en el president regional. “Estic orgullós de pertànyer al Partit Popular i sobretot de tenir un president com Alberto Fabra”, va proclamar.