Marxa ciclista per conscienciar sobre l’Educació Vial a L’Olleria

Els escolars de 5è i 6è de primària del col·legi Isabel la Catòlica de L’Olleria van realitzar una marxa amb bici pel casc urbà de la població així com també per les seues sendes més properes.

Aquesta marxa va ser organitzada pels tutors de l’assignatura d’Educació Física, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria. L’oficial de la Policia Local, Aure Candel, acompanyava al grup en aquesta jornada educativa per a evitar qualsevol tipus d’accident. Així, els agents de la Policia Local van controlar l’encreuament en les principals vies de la població i diversos membres de Protecció Civil van ser els responsables de l’assistència de ferits.

Abans d’iniciar el recorregut, els escolars van recordar les normes de seguretat en circular amb bicicleta. Posteriorment es va iniciar la volta des del centre escolar cap al carrer Pare Beat Ferreres, es va creuar la carretera, es va prosseguir pel carrer Miguel de Cervantes i carrer Mestre Serrano fins a una senda que els va conduir a la zona de Cross situada després de l’Institut, allí van rebre instruccions els alumnes per a la realització d’un circuit de Cross amb bicicleta, realitzant fins a tres voltes al circuit. Una vegada finalitzades les pràctiques de Cross els menors van creuar amb l’ajuda de la Policia Local la carretera per a realitzar un altre tram de circulació pel centre urbà fins a la seua arribada de nou al centre escolar.