Més de 1.800 persones visiten el Castell de Xàtiva durant el pont

  • Hi havia preparades visites teatralitzades on els visitants van conèixer la història de la fortalesa de la mà de Jaume I, Ibn Hazan i el Compte d’Urgell

Des de la Regidoria de Turisme han informat del nombre de visitants que ha tingut el Castell de Xàtiva durant els dies de pont festiu d’aquesta setmana.

Cal recordar que dissabte passat es van iniciar una sèrie d’activitats de dinamització com van ser les Visites teatralitzades i Vol i Exposició d’aus de falconeria. En les Visites teatralitzades els visitants van poder conèixer personatges de la talla de Jaume I, amb la Conquesta de la ciutat, al poeta àrab Ibn Hazan, i com no, al Compte d’Urgell… tots ells presentats per l’emblemàtic historiador de Xàtiva D. Carlos Shartou, representat per José Bañuls, artista local.

“Aquestes activitats han ajudat a consolidar el turisme actiu que tenim en el nostre Castell de Xàtiva, tenint un total de 1.802 persones en els tres dies festius ( 6-7-8 de desembre)”, destacava Marian Soro, regidora de Turisme. “Com a particularitat, hem de dir que malgrat el fred registrat aquests dies, els turistes que hem tingut han sigut en major mesura de la província de València i majorment famílies amb xiquets. Tot açò ens porta des de la Regidoria de Turisme a avaluar de manera excel·lent les dades registrades”, finalitzava l’edil.