Més de 12.000 persones converteixen en èxit una nova celebració de les 24 hores esportives d’Ontinyent

  • Un total de 2.000 esportistes i 10.000 espectadors gaudiren de la festa esportiva a la que es va haver competicions i exhibicions de 22 modalitats

Més de 12.000 persones, entre esportistes (2.000) i espectadors (al voltant de 10.000) gaudiren aquest cap de setmana de les 24 hores esportives d’Ontinyent, celebrades des de la vesprada del passat divendres fins la de dissabte al Poliesportiu Municipal. La festa esportiva ontinyentina, que reuneix esportistes i públic tant locals com de les comarques veïnes, comptava amb novetats com la recuperació de modalitats com l’atletisme i les arts marcials a la nova pista d’atletisme, la nova ubicació de la gimnàstica, el BMX a la zona verda de Benarrai, o el madel a la pista de pàdel. Aquesta última modalitat, una fusió de pilota i pàdel, se sumava a les disciplines d’escala i corda i de raspall.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, que participava activament a les 24 hores precisament jugant a pilota, posava de relleu “la bona resposta amb la que hem comptat, destacant especialment el creixement progressiu de l’esport femení, pel que venim apostant des de la regidoria. A les 24 hores, ha estat significatiu que les competicions les obrirem amb futbol femení divendres de vesprada, i l’augment de la participació femenina va ser especialment cridaner a modalitats com el volei,”, destacava.

L’edil també valorava positivament l’absència d’incidents, les nombroses exhibicions que vam tenir en horari de nit, i tenia paraules d’agraïment per a totes les persones i clubs que han participat en tasques d’organització de les competicions de les 22 modalitats participants, “i sense els quals una festa esportiva d’esta magnitud seria impossible”. També feia menció específica a Protecció Civil, el personal del Poliesportiu Municipal, la Policia Local, Policia Nacional i el departament d’Obres, “per tots els seus esforços en el bon funcionament d’aquest esdeveniment”.

Al llarg de les 24 hores, una ampla representació de regidors municipals encapçalats per la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, assistien a les diferents proves esportives. Des del Govern d’Ontinyent, a més a més, es va disposar un punt d’informació municipal on es donaven detalls de les diferents actuacions executades en matèria esportiva a la ciutat.