Més de 300 estudiants s’examinen de la PAU al Campus d’Ontinyent

  • Les Proves d’Accés a la Universitat tenen lloc el 4, 5 i 6 de juny

Un total de 317 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al Campus d’Ontinyent. Les proves s’iniciaven a les 9 hores del matí amb l’examen d’Història d’Espanya i continuaven amb València, Matemàtiques, Llatí, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials i Fonaments de l’Art. La PAU continuarà realitzant-se al Campus d’Ontinyent durant aquest dimecres i dijous, quan els i les joves s’examinaran de Llengua estrangera, Castellà, Biologia o Història de la Filosofia, entre altres assignatures.

El Campus d’Ontinyent ha acollit des del curs 2015-2016 aquestes proves, en les quals s’examinen alumnes d’instituts de la localitat i dels centres d’Albaida, Bocairent i Aielo de Malferit, després que la Conselleria d’Educació apostarà per centralitzar aquest procediment en les seus universitàries. En comptar Ontinyent amb un campus d’una universitat pública (Universitat de València) l’estudiantat de la zona han pogut seguir examinant-se a la ciutat, en unes instal·lacions òptimes a l’aulari nou del Campus Ontinyent.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, visitava a les i els estudiants i els animava a donar el millor d’ells en aquests dies, aprofitant per departir amb el professorat sobre les proves. Igualment, Borrell convidava a l’alumnat a comptar amb el Campus d’Ontinyent entre les opcions per a realitzar els seus estudis universitaris, “ja que és un campus que no para de créixer gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament, la Universitat de València i Caixa Ontinyent per impulsar el potencial universitari de la ciutat” declarava Borrell.