Més de 5.000 veïns de Canals utilitzen la piscina municipal en 15 dies

  • Aquesta xifra suposa un increment del 5,4% respecte a l’any anterior

Un total de 5.230 persones han passat per la piscina municipal de Canals “Punta Canals” en el que va des del començament de temporada el passat 15 de juny, una xifra un 5,4% superior a la registrada l’any passat per aquestes mateixes dates.

“Punta Canals” és el recinte de piscines més valorat pels usuaris de tots els de les poblacions del voltant. Els usuaris, a l’hora de donar la seua opinió, destaquen la qualitat del gran espai recreatiu del que disposen, el seu cuidat manteniment al mateix temps que donen un alta valoració a la piscina lúdica i a la dels més xicotets.

El regidor d’esports, Antonio Pérez, afirma que “estem tenint un estiu càlid i açò anima als veïns a utilitzar una instal·lació valorada positivament per la majoria dels usuaris. No obstant açò, anem a seguir invertint cada exercici per a renovar i millorar les instal·lacions esportives, entre les quals es troba la piscina municipal, perquè estiga en les millors condicions per al gaudir de tots els veïns”.

Dels usuaris de la piscina cal destacar que uns 300 són els matriculats en els diferents cursos i hi ha una entrada individual amb carnets d’abonat d’aproximadament 200 persones. Són majoritàriament adults, doncs a partir de 14 anys poden accedir solos al recinte de piscines, mentre que els menors ho han de fer acompanyats per un adult.

La regidoria està treballant en l’elaboració d’una proposta per a rebaixar el cost del bo en un 10% per a l’estiu pròxim.

Cal recordar que la piscina municipal de Canals obri de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i les instal·lacions es tancaran el dia 31 d’agost.